Meld deg på nyhetsbrev
Andrea Bocelli under Spanias sol

Nyt sommer, sol og konsert med tenoren Andrea Bocelli i Marbella og late dager i sør-Spania med sommer, sol, god mat og drikke. Den blinde tenoren Andrea Bocelli er en av vår tids store stemmer, og på vår tur kan hans stemmeprakt oppleves sammen med flott natur, tapas og vinsmaking.

Program

Flyreisen: Vi flyr med Norwegian som har avgang fra Gardermoen kl. 1135, og lander i Malaga kl. 1540. Hjem går flyet fra Malaga kl 0655 og vi er på Gardermoen kl. 1055.

Mandag 14.08: Oppmøte på Gardermoen, fly til Malaga. Transfer til hotellet og velkomstmiddag. Vi bor på det tradisjonelle 4-stjernes hotellet TRH i Mijas Pueblo – en hvitkalket perle i fjellsiden over solkysten. Hotellet har høy standard, flott basseng og innbyr til avslapning og oppvarming til konserten.  

Tirsdag 15.08

Dette er dagen konserten finner sted i Marbella. La Cantera - Auditorio de Marbella er et spektakulært utendørsamfi som trekker verdensstjerner og tilreisende musikkelskere i hopetall.
Etter frokost på hotellet har vi en guidet tur i landsbyen – som er en av perlene i fjellene bak Costa del Sol. Plassert 428 meter over havet med en spektakulær utsikt tilbyr Mijas fred og ro, sol og glede. 

Byen har to flotte kirker, en av dem ligger inne i fjellet. Mijas er dessuten berømt for sine botaniske hager, kunstmuseet. En av verdens museum som tar for seg tradisjon og kultur i området.  beste fotografer har også utstilling i Mijas. Eseldrosjene er også særegne for Mijas. Vinmuseet i Mijas er også verdt et besøk. Tapasmiddag på ettermiddagen før avgang til konserten. Retur til hotellet etter en stor musikalsk opplevelse.


Onsdag 16.08: Dagen til egen disposisjon.

Torsdag 17.08: Utflukt til Ronda. Dette er en av de eldste og vakreste byene i Spania – og tyrefektersportens vugge. 780 meter over havet ved en hundre meter dyp kløft, tilbyr byen besøkende en fascinerende utsikt. I Ronda leves livet på ekte Andalucisk vis. Steinbruen over kløften som fører inn til byen ble bygget på 1700-tallet er sammen med tyrefekterarenaen byens største attraksjoner. Arenaen er Spanias eldste og mest berømte. Reglene som ble etablert her på 1700-tallet brukes fortsatt i spansk tyrefekting.       
Mange forfattere og kunstnere har forelsket seg i byen opp gjennom årene, blant dem Ernst Hemmingway og filmregissøren Orson Wells – som er begravet rett utenfor byen. Santa Maria-kirken er en annen attraksjon.  Den har et muslimsk kapell, som opprinnelig ble bygget som en moskê. Nå er den konvertert til en kristen kirke. Turen fortsetter til en idyllisk vingård rett utenfor byen, hvor vi får omvisning og en nydelig lunsj. Vinene fra Bodega Joaquin Fernandez kan kjøpes på polet hjemme. Tilbake til Mijas for overnatting. 


 Fredag 18.08: Dert blir en tidlig morgen. Flyet går kl. 0655, så vi må tidlig opp og ta busset til flyplassen, innsjekk og hjemreise. Vi er på Gardermoen til lunsj – fulle av inntrykk og klare for nye hverdager.
                                         

Info

Avreisedato: 14. august – 5 dager 
 Pris pr. person: kr 10.950,- 
 Tillegg for enkeltrom: kr 1.700,- 


Prisen inkluderer: 
 • Fly Torp – Malaga t/r inkludert skatter og avgifter 
 • 4 hotellovernattinger 
 • 4 frokoster 
 • 1 lunsj inkl. drikke 
 • 2 middager inkl. drikke 
 • program iht. beskrivelse 
 • Skandinavisktalende guide på alle utflukter 
 • Reiseleder