Meld deg på nyhetsbrev
Almunecar, Forsommer

Nyt noen deilige sommerdager på Spanias solkyst i begynnelsen av juni med gjennomsnittstemperaturer på 27 grader i luften og 22 grader i vannet. Almunecar er en ferieby langs Costa Tropical, som er kystlinjen i Granada provinsen. Vi skal bo på Hotel Helios hvor vi har inkludert alle måltider. Vin, øl eller vann til lunsj og middag er inkludert.

Program

Hotellet vårt

Hotellet ligger midt på strandpromenaden med kort vei til gamlebyen. Alle rommene er like og har begrenset havutsikt. Rommene er på 18 kvm og har to senger, sofa, TV med internasjonale kanaler og safe. Balkongen er på ca 5 kvm og har to stoler og et bord. Vi vil ha en egen stedlig representant på hotellet. 

Området rundt

Strandpromenaden ligger mellom hotellet og stranden, og strekker seg inn og forbi Almunecar sentrum. Langs strandpromenaden finnes det mange små butikker og kaféer.   Strandpromenaden ligger mellom hotellet og stranden, og strekker seg inn og forbi Almunecar sentrum. Langs strandpromenaden finnes det mange små butikker og kaféer.  

Flyreisen:
Vi flyr med Norwegian fra Torp og Gardermoen.
Fra Torp flyr vi kl.20.40 og lander i Malaga kl. 00.40. På returen flyr vi fra Malaga kl. 16.20 og lander på Torp kl. 20.10.
Fra Gardermoen flyr vi kl.11.35 og lander i Malaga kl. 15.30. På returen flyr vi fra Malaga kl. 15.10 og lander på Gardermoen kl. 19.15.
På flyet har vi inkludert 2x20 kg innsjekket bagasje og 8 kg håndbagasje. Mat eller drikke kan kjøpes.


Info

 Avreisedato: 4. juni - 15 dager
Pris pr. person: kr 10.900-
Tillegg for enkeltrom: kr 3.450,-
Prisen inkluderer:
• fly Torp/Gardermoen – Malaga
tur/retur inkl. skatter og avgifter
• buss flyplass – hotell tur/retur
• 14 hotellovernattinger
• 14 frokoster
• 14 lunsjer inkl. drikke
• 14 middag inkl. drikke
• stedlig representant