Meld deg på nyhetsbrev
CRUISE I KARIBIEN MED SIGHTSEEING OG SHOPPING I NEW YORK

På denne turen får du alt! New York med sightseeing og shopping og 9 dagers cruise i Karibien med sol, varme og bad fra San Juan til New York. 
 
Vi starter i New York – ” The Big Apple”, hvor vi skal bo 4 netter.
Vi seiler fra San Juan og besøker St.Maarten, St.Thomas og Bermuda. Her kan vi velge om vi bare vil nyte det gode liv om bord på Celebrity Summit, oppleve de spennende øyene på egenhånd eller være med på skipets utflukter.
Om bord har vi reserverte bord til første bordsetting. Reiselederen vår er med hele veien fra Gardermoen, og er behjelpelig med bestillingene, menyene, utflukter… 

Tirsdag 17.04

Vi møtes på Gardermoen og flyr SAS til New York. Vi går igjennom immigration og finner bussen som kjører til hotellet vårt – The Empire Hotel, som ligger i en sidegate til Broadway med gangavstand til Central Park. Ettermiddagen er fri til egne aktiviteter. Reiseleder vil være behjelpelig med å finne spisesteder. 

 Onsdag 18.04

 En guide møter oss på hotellet og tar oss med på en bussrundtur på Lower Manhatten med Chinatown, FN-hovedkvarteret, Wall Street, Brooklyn Bridge og Ground Zero på formiddagen. Ettermiddagen er fri til egne aktiviteter.

Torsdag 19.04. I dag skal vi få oppleve mer av New York, Midtown og Upper Manhatten. Der vi bl.a. finner severdigheter som Times Square, Rockefeller Center, Empire State Building og Central Park. Ettermiddagen til fri disposisjon. 

 Fredag 20.04. Dagen til fri disposisjon. Under dagene i New York vil reiseleder tilby en tur over til Brooklyn hvor vi går over brua tilbake og en tur opp i Empire State building (ikke inkludert). 

 Lørdag 21.04. Tidlig avreise til flyplassen for å fly til San Juan. Ved ankomst San Juan vil en buss kjøre oss til cruisehavnen for ombordstigning i flotte Celebrity Summit. Celebrity Summit er et av Celebrity Cruises skip i Millennium klassen og har plass til ca. 2.000 gjester. Ombord er det hyggelige fellesområder, innendørs og utendørs svømmebasseng og en rekke aktivitetstilbud. En åpen, men samtidig intim atmosfære bidrar til at man virkelig finner seg til rette ombord.  

Søndag 29.04. I dag må vi tidlig opp for å spise frokost og komme oss til ”Immigration”. Vi finner bagasjen vår og går til bussen. Vi bruker dagen på et Outlet Mall. Med over 200 butikker skulle det være mulig å finne noe for alle og enhver. Her kan du finne merker som Calvin Klein, Timberland, Nike og mange flere. Vi får god tid her før vi kjører til flyplassen for innsjekk og flyreise. 


 Mandag30.04. Etter ruteplanen lander vi på Gardermoen kl. 08.20, slitne og døgnville, men helt sikkert veldig fornøyde etter en fantastisk ferie med flotte opplevelser.  

Reiserute


Avreisedato: 
17. april 14 dager 


 Prisen inkluderer:
• flybill. Oslo – New York tur/retur og   New York – San Juan    inkl. skatter og avgifter
• all transport iht. program 
 • 8 netter cruise inkl. helpensjon 
 • 4 netter i New York 
 • 2 halvdags utflukter i New York 
 • alle avgifter 
 • tips ombord 
 • reiseleder på hele turen